НАШ ФОРУМ

НАШ ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.06.2026 - 18:48:52
Страницы:  1  

Ортодонтичне лікування для дорослих людей

СообщениеАвтор

Мені 35 років, і я хочу вирівняти зуби, але я не знаю, чи це можливо у мене у цьому віці? Чи існують обмеження за віком для ортодонтичного лікування?

люд@ська

funtik

Статистика:
14.06.26 - 23:36:05 Сообщение # 1
RE: Ортодонтичне лікування для дорослих людей

好 новина в тому, що вік не є перешкодою для встановлення брекетів. Вирівнювання зубів можна робити в будь-якому віці, якщо у вас здорові зуби та ясна. Дорослі люди часто встановлюють брекети і досягають чудових результатів. Єдина різниця в тому, що у дорослих людей процес може тривати трохи довше, ніж у підлітків, тому що кісткова тканина дорослішої людини менш пластична. Але це не критично, просто потрібно більше часу. Ортодонт проведе обстеження і скаже вам, чи ви придатні для лікування, але у більшості випадків це можливо.

-----------------------------
http://teploe-utro.blogspot.com/ - Теплое утро - это подарок для тех, у кого всё есть!

Буся-бу

funtik

Статистика:
15.06.26 - 00:05:35 Сообщение # 2

Я сам вирівняв зуби у віці 32 років, і це одна з найкращих рішень, які я коли-небудь робив. Я довго відкладав це рішення, думаючи, що вже занадто пізно, але мої друзі переконали мене звернутися до спеціаліста. Результат мене приголомшив, я не очікував, що за два роки мої зуби можуть виглядати так красиво. Люди часто коментують мою посмішку, кажуть, що вона стала набагато привабливішою. Лікування проходило гладко, я не мав жодних серйозних ускладнень. Якщо ви в моєму віці й розцінюєте можливість встановлення брекетів, я щиро рекомендую це зробити: https://sdental.com.ua/service/orthodontics/ustanovka-breketov

olyavin

funtik

Статистика:
15.06.26 - 00:57:28 Сообщение # 3
Подбір рідини - повний гайд : Предыдущая темаСледующая тема: Що таке бранч і чому він популярний
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники