НАШ ФОРУМ

НАШ ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.01.2026 - 19:57:16
Страницы:  1  

Як уникнути тріщин на укосах дверей

СообщениеАвтор

Скажіть, а укоси на дверях можуть тріскатися? Чому так трапляється й як цього уникнути?

_ELENA_

funtik

Статистика:
30.12.25 - 10:14:29
Сообщение # 1
RE: Як уникнути тріщин на укосах дверей

Так, укоси часто бувають проблемною зоною. Тріскування відбувається через неправильну установку або неправильний матеріал. Якщо укос встановлений одразу після фарбування стін, у дерева є вміст вологи, яка потім вибивається й тягне за собою шпаклівку. Другий повний момент — це температурні коливання, вони теж створюють напруження. Краще давати два-три дні на висихання перед фарбуванням укосів.

-----------------------------
Весельчак

vladis2011

funtik

Статистика:
30.12.25 - 11:11:46
Сообщение # 2

Я мав таку біду в коридорі — укоси начали тріскатися вже під час першого опалювального сезону. Виявилось, що проблема в тому, що я монтував їх надто щільно, без дозволу матеріалу на природні деформації. Після переробки й монтажу з невеликим люфтом усе стабілізувалося. На https://citylife.kyiv.ua/category/czikavo-znaty/ я знайшов статтю, яка розбирає саме такі помилки і як їх правильно уникати — дуже рекомендую прочитати

-----------------------------
А хорошие менты пусть плывут в хороших гробах

Leksa

funtik

Статистика:
30.12.25 - 11:49:36
Сообщение # 3
Long Term Laser Results : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники