Вирощування кавунів у городі >>
НАШ ФОРУМ

НАШ ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 17.10.2025 - 06:49:30
Страницы:  1  

Вирощування кавунів у городі

СообщениеАвтор

Привіт усім! Хочу спробувати виростити кавуни на ділянці. Чи реально це в нашому кліматі? Які сорти обрати і як взагалі за ними доглядати? Чув, що потрібна плівка або теплиця.

-----------------------------

Стеша

funtik

Статистика:
10.10.25 - 11:46:20
Сообщение # 1
RE: Вирощування кавунів у городі

Кавуни цілком можна виростити, особливо якщо використовувати ранні сорти. Я вирощую під плівковим укриттям на початку сезону, потім відкриваю. Головне - тепла грядка, достатній полив на початку росту і сонячне місце. Насіння краще брати адаптовані до нашої зони.

Julia_psychologist

funtik

Статистика:
10.10.25 - 12:20:12
Сообщение # 2

Підтримую! Я вирощую кавуни вже років чотири і завжди маю врожай. Секрет у правильному виборі сорту - треба брати ранньостиглі з терміном дозрівання до 80 днів. Насіння замовляю завчасно, щоб висадити розсаду в травні. Зручно брати через інтернет, насіння поштою приходить швидко. Користуюся Зернятко https://zernyatko.in.ua/, там є спеціальний підбір кавунів для нашої кліматичної зони. Торік брав сорт Крімсон Світ - кавуни виросли по 6-8 кілограмів, солодкі, ароматні. Сім'я була в захваті!

brotlovski

funtik

Статистика:
10.10.25 - 12:37:37
Сообщение # 3
23.08.2013.22.00.Bucephalandra sp. Silver Powder, West Kalimantan : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники