НАШ ФОРУМ

НАШ ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.12.2025 - 07:30:41
Страницы:  1  

Пінопласт чи мінвата

СообщениеАвтор

Привіт всім! Планую утеплювати свій будинок і зараз стоїть вибір між пінопластом та мінватою. Хто що може порадити? Читав різні думки в інтернеті, але хочеться почути від людей, які вже мають досвід. Може хтось робив утеплення і може поділитися враженнями? Дякую заздалегідь за поради!

-----------------------------
она и так со мной

Йода

funtik

Статистика:
24.10.25 - 09:02:56
Сообщение # 1
RE: Пінопласт чи мінвата

Вітаю! Я рік тому утеплював свій будинок і теж стояв перед таким самим вибором. Після довгих роздумів зупинився на мінваті, бо вона краще дихає і пожежобезпечна. Пінопласт звичайно дешевший, але мінвата надійніша на мою думку. Головне - це правильно підібрати товщину утеплювача під ваші умови.

veter_s_vostoka

funtik

Статистика:
24.10.25 - 09:38:09
Сообщение # 2

Цитата:
Вітаю! Я рік тому утеплював свій будинок і теж стояв перед таким самим вибором. Після довгих роздумів зупинився на мінваті, бо вона краще дихає і пожежобезпечна. Пінопласт звичайно дешевший, але мінвата надійніша на мою думку. Головне - це правильно підібрати товщину утеплювача під ваші умови.
Повністю підтримую попереднього автора щодо мінвати. Я теж робив утеплення минулого року і дуже задоволений результатом. До речі, якщо цікавить детальніше про різні утеплювачі та їх характеристики, можна глянути тут https://royalfasade.ua/utepliuvach-myshi-material-dlia-teploizoliatsii-budynku/ - там все досить докладно розписано. В мене будинок два поверхи, утеплював мінватою 100 мм, взимку тепло тримає чудово, влітку прохолода. Ніякого конденсату чи вологи не було за весь час.

Themis

funtik

Статистика:
24.10.25 - 10:04:05
Сообщение # 3
Подразделы! : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники